Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВариантите са два. Единият е

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВариантите са два. Единият е
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Ключът за управление с мандат на ГЕРБ е в ръцете на Нинова

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Вариантите са два. Единият е експертно държавно управление без Бойко Борисов в него, с лице, което е консенсусно, с цел да събере доста парламентарни групи и обособени депутати. Ключът към едно такова ръководство е в ръцете на Корнелия Нинова и нейните лични тактики за оцеляване председателския пост. Става дума това да стане с мандата на ГЕРБ. На тези избори се видя, че огромния проблем на Корнелия Нинова не е нито ГЕРБ, нито Бойко Борисов, а Румен Радев. Той ерозира електорално Българска социалистическа партия, тъй че е значимо тя по какъв начин ще реагира в тази обстановка. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Стойчо Стойчев.

Нинова се трансформира в този крайъгълен камък, който ще каже дали партиите на статуквото  ще съумеят да образуват някакво ръководство или пък тези, които са анти, уточни той.

В момента обществото и надлежно партиите са разграничени на две - за ГЕРБ и анти ГЕРБ. Това е вследствие на четиригодишната война сред Борисов и Радев. Сега съдружните разновидности са безусловно провалени и в този момент конфликта ще е или ние, или вие. Въпреки това, аз нямам доверие в границите на година да има нови избори, тъй като в случай че в този момент се тръгне към този вид, значи да има избори през лятото. Никой не го прави, тъй като дейните хора не са в града, с цел да гласоподават. Така бихме получили мощно килнат резултат. Никой не би го рискувал. А пък избори две в едно през есента - изначава една партия водач да вземе всички основни постове в страната. Това е нещо, което никой не желае да допусне, изясни Стойчев. Ако ще има предварителни избори, те ще са следващата година, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР